Bezorgen en ophalen

Wij kunnen uw bestelling verzenden of u kunt deze op afspraak bij ons in Zwijndrecht afhalen.

Indien u er voor heeft gekozen om uw bestelling af te halen nemen wij contact met u op zodra uw bestelling bij ons klaar ligt.

Wij raden u ten sterkste aan om altijd een afspraak met ons te maken wanneer u uw bestelling wil afhalen. Wij zijn geen fysieke winkel en in het ergste geval is er een kleine kans dat u tijdelijk voor een gesloten deur komt te staan.

Het vooraf afspreken wanneer u uw bestelling wil afhalen voorkomt ook onnodig wachten terwijl wij uw bestelling en het papierwerk hiervoor klaarleggen.

Wij verzenden uw bestelling met de pakket of stukgoed dienst van transmission transporteurs.

U krijgt van onze transporteur een melding zodra uw pakket is afgehaald bij ons magazijn, de eerstvolgende werkdag krijgt u nogmaals een melding met daarin het verwachte tijdvak waarin uw bestelling geleverd zal worden.

Bent u niet thuis wanneer de transporteur langskomt? De chauffeur zal dan een kaart in uw bus doen met daarop een telefoonnummer via welke u een nieuwe afleverafspraak kunt maken.

Helaas is het niet mogelijk om uw bezorging binnen een bepaald tijdvak te laten vallen. Wij kunnen deze voor u op een specifieke dag proberen te laten leveren echter niet op een specifieke tijd.